RAI

De RAI Amsterdam is een van Europa’s belangrijkste locaties voor internationale evenementen. Er worden hier jaarlijks zo’n 1000 evenementen gehouden: beurzen, tentoonstelligen, internationale congressen en symposia.
Wij bieden een scala aan short stay RAI Amsterdam appartementen, studio’s, woonboten en B&B in de buurt van de RAI.Vul de aankomst- en vertrekdatum in van uw verblijf, dan ziet u welke appartementen we beschikbaar hebben:

  • Wij bieden meer dan 100 centraal gelegen accommodaties voor elk budget
  • Snel en veilig online boeken
  • Voer uw data in om meteen beschikbare accommodaties te zien

De RAI is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf Schiphol per trein ben je in zo’n 8 minuten op treinstation RAI, in Amsterdam zelf kun je naar de RAI met de tram (lijn 4 naar RAI station), met de metro (lijn 50 en 51 naar RAI station) en bus (lijn 15, 69 en 169 naar Europaplein); vanaf Centraal Station kun je het beste metrolijn 51 nemen.

De RAI heeft zijn eigen haven voor rondvaartboten en tevens een eigen rondvaartboot die naar het centrum vaart.

Als je met de auto naar de RAI gaat kun je parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Bij grote evenementen worden er in de buurt extra parkeerplekken gemaakt.

Vanaf de ring van Amsterdam (A10) neem je afslag s109, die vlakbij de RAI uitkomt. Meer informatie over evenementen in de RAI kun je vinden op www.rai.nl.

foto: Rai Amsterdam. adres: Europaplein 8