Waar ga je in Amsterdam overnachten?

Zoeken
Je begint met het invullen van je reisdata in het zoekscherm op de homepage. Geef aan met hoeveel personen je reist. De accommodaties die dan tevoorschijn komen, zijn allemaal beschikbaar en dus direct boekbaar.

Wil je een appartement, een b&b, of liever een woonboot reserveren?
Elke accommodatie heeft foto's, een filmpje, een beschrijving en reviews. Dat maakt kiezen gemakkelijk! We hebben elke accommodatie bezocht, en kunnen garanderen dat 'what you see is what you get!'

Direct reserveren
Heb je een keuze gemaakt, klik dan op 'Boek nu', en je kunt dan meteen reserveren. Je doet je aanbetaling met je creditcard, je bank, of met Paypal.

Meteen als je betaald hebt, krijg je een mail met alle gegevens.
Er wordt tijdens het boekingsproces automatisch een persoonlijk account aangemaakt, waar alle gegevens komen te staan.

Op reis!
Tijdens het boeken heb je een aankomsttijd ingevuld. Op de afgesproken tijd wacht de host op je in de accommodatie. Als je in Amsterdam aankomt ga je rechtstreeks naar het adres. Daar krijg je de sleutel en betaal je de rest van het bedrag.

Geniet van de tijdelijk stek in Amsterdam. Niets is zo leuk als een eigen thuis hebben in de stad. Hou er wel rekening mee dat je te gast bent in het huis van iemand anders, en hou ook rekening met de buren. Als er iets mankeert of als er een probleem ontstaat, neem dan meteen contact op met de host of met CityMundo. Wij helpen graag.

Als je weer thuis bent kun je een review schrijven over je verblijf.
Onze bezoekers houden van CityMundo:


Wonderful apartment located in a perfect position: you can reach the main museum and touristic sites by foot. At a few steps there is Leidsplein where you can take the direct bus to the airport. Hilde is a fantastic host and all was perfect. Highly recommended


Good size flat for 3 people, nice sitting room and kitchen well equipped. Quiet balcony at back, view of flower stall at front. Good restaurants very close, and supermarket across the road. Easy walk or tram connection to all of Amsterdam if you don't get a bike.