Over ons

CityMundo: thuis in Amsterdam

Sinds 1996 bieden we privé-accommodatie in Amsterdam aan, voor allerlei soorten bezoekers: toeristen, bezoekers van beurzen, mensen die voor hun werk in de stad moeten zijn, binnen- en buitenlanders. De accommodaties zijn voor korte periodes te reserveren, van 3 tot 21 nachten. Onze lijst van accommodaties is lang, en er komen regelmatig nieuwe adressen bij. We bezoeken en selecteren elk adres voordat het op de site komt. Alle accommodaties die op de CityMundo-website staan zijn schoon, met liefde ingericht, hebben een goede ligging in de stad, en zijn bovendien wettelijk in orde.

Hoe reserveer je een accommodatie?

Onze website heeft een online catalogus die heel gebruiksvriendelijk is. U kunt op datum zoeken wat er vrij is, u krijgt dan een lijst van beschikbare accommodaties. U kunt dan meteen reserveren, want bij ons betekent beschikbaar ook echt beschikbaar! Er hoeft niet meer gewacht te worden op een akkoord van de host, tenzij de boeking voor vandaag of morgen is, dan moeten we de aankomst even afstemmen, maar dan krijgt u zo snel mogelijk bericht.
Betalen kan met een creditcard, maar ook via uw bank, met Ideal.

De ligging van onze accommodaties in Amsterdam:

Onze adressen zijn centraal gelegen, dat betekent dat ze in en om het oude centrum te vinden zijn.

een grote variatie aan Amsterdamse accommodaties:

Appartementen, woonboten, B&B, studio’s.

We bieden een grote variatie aan accommodaties. Van eenvoudige kamers bij mensen thuis, tot de meest luxe appartementen en woonboten. Bij alle accommodaties wordt voor lakens en handdoeken gezorgd. Appartementen, studio’s en woonboten hebben altijd een eigen keuken en badkamer, ook kamers kunnen een zelfstandige keuken en/of badkamer hebben. In de beschrijving per accommodatie vind je wat er precies aanwezig is. Bij vragen kunt u altijd even contact opnemen met CityMundo.